Miért gyengült el a hidraulikus tárcsafékem?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem a bicajt, akkor még úgy fogott rajta a hátsófék, hogy majd át estem a kormányon intenzív fékezésekkor, bár a féknek irritáló nyikorgó hangja volt. November óta a garázsban tárolom, előtte a szobámban volt. Eleinte arra gondoltam, hogy biztosan csak az olaj dermedt meg, de nem vagyok benne biztos. Mit kéne tennem? Cseréljem le benne az olajat? Vagy valamit álítanom kéne rajta? Egyébként egy Tek-Tro Auriga Comp 160-as hidraulikus fékről van szó.2015. febr. 21. 08:51
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy levegős lett, és igen, az olaj térfogata is megváltozhatott. Ha érzetre nyúlós, változó a fékkar holtjátéka, akkor bizony légteleníteni kell.
Nézd még meg, hogy nem ereszt-e valahol.
2/5 anonim válasza:
Nekem avidom van.
Garázsban van tàrolva a nagy minuszok is ertek.Semmi baja.
Igaz az avid dot-os fekfolyadekot a tied meg asvanyit fogad.
Mindenkeppen legtelenitened kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Házilag letudom légteleníteni?
2015. márc. 18. 09:58
4/5 anonim válasza:
Le. Kellenek hozzá villáskulcsok, imbuszkulcsok, fékolaj, műanyag cső, fecskendő, rongyok. Macerás, de csak egyszer kell hozzá megvenni a szerszámokat, és nagyon egyszerű művelet, hamar "rá lehet érezni", utána sokat spórolsz magadnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Találtam a youtube-on egy igen praktikus útmutatót: https://www.youtube.com/watch?v=LhKKe6av-0U Ez alapján fogom majd megcsinálni! :) Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. ápr. 8. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!