Lehet 29-es vázba 27.5-ös (650B) kereket rakni?
Figyelt kérdés
- Nem fog leérni kanyarban a hajtókar a súlypontcsökkenés miatt?
- 29-es kerékre tervezett geometria nem borul fel, és nem lesz vele rossz tekerni?
- Egyéb hátrányok, előnyök? (sehol nem írnak a neten a "nagyobb vázba kisebb kerék" - kérdéskörről..)
2015. febr. 3. 19:58
1/3 anonim válasza:
talán mert nem sok olyan hülye van, aki nagyobb vázba kisebb kereket akar rakni :D
2/3 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért hülyeség. Fórumok sokasága szól arról, hogy kisebb vázba nagyobb kereket akarnak betuszkolni (pl.29-est), gondolom azért, mert olyan váz áll rendelkezésre. Az a baj, hogy a vázam zsírúj, és ha beépítem és nem működik a dolog, akkor már nem tudom annyiért eladni..
2015. febr. 3. 20:07
3/3 anonim válasza:
Hmmm... beírtam a gugülbe, hogy "29er frame with 27.5 wheels" és erre kidobott egy tucat ilyen topicot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!