Milyen külsőt tudtok ajánlani, ami olcsó és viszonylag strapabíró? (Méret: 26x2.35)
Van egy Schwinn-csepel Magnum biciklim. Azon a kölső egy Kenda márkájú 26x2.35-ös méretű (K 877-003 van ráírva).
Én ugyan ilyet szerettem volna venni, mert nekem bejött de nem találtam ezt sehol sem online áruházban.
Tudtok valami olcsó, de jóféle külsőt ajánlani? Max 2500-3000ft-ra gondoltam. Használnám terepen és aszfalton is! (Túrázásnál főképp terep lesz, de a városi közlekedésnél meg főképp aszfalt.)
Előre köszönöm a válaszokat!
Ez a kerék 26x1.95-ös. A bolt meg Gyulán van.
Én Pesten belül szeretnék vásárolni, vagy ha a szállítás ingyenes. (Nem ismerek túl sok online boltot, ahol ingyenesen szállítanak...)
A külsőt megcsináltam, de csak átmenetileg. (Linóleummal vágtam a belső köré egy darabot, így nem fogja megint megcsípni a belsőt.)
A kérdésemet azért emeltem ki, mert egy tényleg elég strapabíró kereket szeretnék (az árához képest!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!