Kék vázhoz melyik lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz kész a vázam festése. Sötétkék lesz, és nem tudok dönteni, hogy milyen színű bandázst vegyek hozzá. Én valami barna árnyalatura gondoltam, inkább vmi világosabb színűre. Szerintetek az illene hozzá?
Nyilván nehéz válasz, mert nem látjátok, hohy milyen is lesz a váz, de így látatlanban is érdekelne a véleményetek. :)
2015. jan. 27. 22:50
1/2 anonim válasza:
Hát amennyire eltudom képzelni a barna szín nem nagyon fog passzolni hozzá, én inkább valami világos színűt választanék.
2/2 A kérdező kommentje:
Na és egy sötétebb zöld színű vázhoz illene? Barna bandázst szeretnék, és mivel egy hét múlva lenne csak kész, gondoltam akkor rájuk csörgök... Talán még nem kezdték el.
2015. jan. 27. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!