Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Váltókart akarok venni valaki...

Váltókart akarok venni valaki valami jót?

Figyelt kérdés
3x9-es kell márka mindegy csak jó legyen. olyan írjon aki ért is hozzá,elsőváltom talán shimano altus de azt fogom még cserélni hátsó váltó sram xo 9 sebességes, esetleg még fékkar is jó jönne avid BB5 fékem van.(Most újítom fel a biciklit.)

2014. dec. 22. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Ácsi-ácsi! Mire kell? Outi, monti? Mennyit szánsz rá? Mihez kell nézni? Shimano válóhoz vetetek én veled campa kart is öcsém...
2014. dec. 22. 22:56
 2/10 Alex Fly ***** válasza:
Na ja. Végül is a 11-es Campa fvkar tökéletesen viszi a 9-es Shimano váltót; de az Altus és a BB5 alapján nem tartom túl valószínűnek, hogy outija lenne..
2014. dec. 23. 00:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Sram XO a hátsó váltóm.
2014. dec. 29. 23:11
 4/10 anonim válasza:
Első te mit játszod itt az agyadat? Ki vagy te hogy itt tegyed az agyad?
2015. jan. 1. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy XO-s az eléggé tág fogalom. Elég sok féle van 9-es és 10-es több típus.

[link]

2015. jan. 1. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
9 sebességes van, jelenleg 8 sebességes váltókar van fent és nagyon rosszul működik mert én 8 sebességben akartam volna használni de nem jön össze. és azért akarok új váltókar.Ha váltókart kicserélem fog működni 8 sebességben? Pl legnagyobbra nem váltok fel mert akkor oda váltana ahol nekem már nincs fogaskoszorún áttétel.
2015. jan. 1. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Húúú hát ez így nagyon macerás. Kár volt ilyen váltót venni, hogyha nincs hozzá sorod meg váltókarod.

Amúgy tuti, hogy jól be van állítva a mostani váltó?

2015. jan. 1. 14:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Hogy tuti jó-e nem tudom, néztem hogy rendesen mozog-e a bowden tuti hogy az jól mozog váltókar tuti jól működik,mikor váltok egyet legkisebbről akkor felvált utána ha felakarok menni a 3.-ra akkor 1 váltásra kattog felakar váltani de nem kapja el,váltok még egyet akkor felmegy rá tökéletesen nem is kattog, utána talán még egyet sikerül felváltani többet már nem megy. Akitől vettem azt mondta 8/9 sebességre jó de én szerintem csak 9-esre passzol. problémám meg az hogy olyan váltókart szeretnék amin van ilyen "kijelző" hogy hányas sebességben vagyok épp.De olyan meg kevés van, vagy épp olyan nem is találok ami nem váltófékkar, csak simán váltókar.
2015. jan. 1. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Értesz egyáltalán a váltó beállításhoz vagy csak úgy összetákoltad???

Ha nem, akkor vidd el egy szervizbe ahol beállítják rendesen!

2015. jan. 1. 18:32
 10/10 Alex Fly ***** válasza:
Tudomásom szerint a kar határozza meg, hány fokozatot vált a váltód. Szóval itt inkább beállítási probléma lehet. Vagy kompatibilitási gond; a SRAM kétféle húzású váltót gyárt: a saját, illetve a Shimano karokkal használhatót. Sajnos kettő nem felcserélhető, ha neked a SRAM szabványú van, azt Shimano váltókarhoz soha nem tudod beállítani.
2015. jan. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!