Valaki használ fotokróm szemüveget a Decathlon-ból?
Ilyesmit:
Jó lehet ez holdvilágtól szikrázó havas használatig, vagy ilyen elvárásaim ne legyenek ilyen lencsétől?
Ejha, ilyen olcsón még fényre sötétedő szemüveget nem láttam. Elég szkeptikus vagyok, már csak az ár miatt is, meg hogy fotokróm mellé minek másmilyen cserelencse.
Hol lehet ilyet élőben megnézni, kipróbálni?
Lehet, hogy tök jó, de én netről nem merném megvenni.
Várjál, és ez a legdrágább a kínálatból.
Én úgy értelmezem, hogy opció, hogy fényre sötétedős lencsét választasz vagy 4 db színeset.
A kérdésben benne van hogy Decathlon-ból, a link is a bolt oldalára mutat, akkor vajon hol lehet? :)))
Ez elég érdekes.
Mindenképp érdemes megnézni előtte. Minden esetre van rá 2 év jótállás. Ami azért bíztató.
Ami érdekes, hogy 4500-ért is kínálnak ilyen szemüveget. Az már nagyon gyanús. Kíváncsi lennék rá. Bár mostanában nem terveztem, hogy arra megyek.
"A kérdésben benne van hogy Decathlon-ból, a link is a bolt oldalára mutat, akkor vajon hol lehet? :)))"
Láttam, csak a boltok készlete meg a neten rendelhető készlet nem mindig vág egybe. Gondoltam, már ránéztél, melyik boltjukban tudnak polcról kézbe adni egyet.
Ha Arénában van, még én is megkukkantom, régen vadászok már olcsó sötétedő szemüvegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!