Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez hogy lehet? Ma este busz...

Ez hogy lehet? Ma este busz utan mentem kb 50-nel, de piroslampanal hirtelen fekezett, en keson reagaltam, elhuztam a kormanyt, nekimentem a padkanak es a busznak estem. (? )

Figyelt kérdés
Ma este busz utan mentem kb 50-nel,de piroslampanal hirtelen fekezett, en keson reagaltam ,elhuztam a kormanyt, nekimentem a padkanak es a busznak estem.(a buszsofor nemtudom hogy,de nem vette eszre) A hogy lehet,hogy csak a eses sebei fajnak,de semmi zuzodas,fejfajas, semmi nem faj? Eleg nagyot estem...

#BKV #esés #seb #biciklis esès
2014. nov. 11. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jól van, attól még nem kéne a gatyádba élvezni, hogy egy ember egyetért a véleményeddel.
2014. nov. 14. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem egészen vélemény kérdése, juhtyúkon a kerékpár busz baleset címszavak beírásával megnézheted a videót nyugodtan, mielőtt ökörségeket beszélnél. Nehéz úgy kivágni valami elé, hogy mögötted van..
2014. nov. 17. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:
S hogy végig egyenesen ment, az út szélén...
2014. nov. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!