A képen bekarikázott nem tudom mi, az mi, mi célt szolgál? Arra a fekete valamire gondolok .
2014. okt. 26. 19:15
3/8 anonim válasza:
Az Ember Aki Még Nem Látott Légsürítőt, bázzmegg :)))
5/8 Titusztitusz válasza:
A bekarikázott valami leginkább egy pumpára hasonlít...
6/8 anonim válasza:
Az a vázkorrektor.Ha megreped vagy összecsuklik a váz akkor levegővel kiegyeli,betömi a repedéseket.
7/8 Wadmalac válasza:
Nekem éppen az a fájdalmam, hogy már szinte sehol nem lehet ilyen pumpát kapni, minden bolt azokkal a kis 20-30 centis "recskapumpákkal" van tele, az országútihoz szükséges 8 bart meg azok vagy képtelenek kiadni ,vagy csak félórás szenvedéssel.
Ha valaki tud olyan boltot, ahol még lehet ilyet kapni és van is méretválaszték vázmagassághoz, nagyon hálás lennék.
8/8 Wadmalac válasza:
Kaptam tippet és hálás is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!