Melyik szobabiciklit ajánlanátok inkább?
A térdeim "karbantartására" szeretnék egy szobabiciklit venni. Azt mondta az orvos, hogy nem fogyás (bár valamennyit szeretnék), vagy erősítés céljából, hanem a porcok keményedése, erősödése érdekében minden nap 1-1 kicsit biciklizzek, mondjuk napi fél-1 órát.
Ezeket néztem most:
Tudnátok esetleg nem túl drágán, max. 50-60 ezerért szobabiciklit ajánlani a célnak megfelelően?
Köszönöm!
20L
Mindegyiket tekerni kell és mindegyik állítható ellenállású, nem sokat számít, hogy melyiket veszed.
Legyen kényelmes és férjen el oda, ahova tenni akarod. Meg persze legyen az ára olyan, amit megengedhetsz magadnak.
De ezen felül szerintem teljesen szubjektív a dolog. Azt vedd, ami neked jobban bejön.
Nekem olyasmi van, ami az első képen és évek óta rendszeresen használom (heti 3-4-5 órát, ahogy jön, de van, hogy mindennap összejön és néha tekerek másfél órát is, tehát mondhatjuk intenzívnek a felhasználást) és semmi baja, olyan az állapota mint új korában.
Ennél többet nem tehet egy szobabicaj és ez is elég olcsó volt (20ezer körül lehetett, szintén Decathlonos). Vajon mi pluszt adhatna egy 3-4x ennyibe kerülő? Énekel közben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!