Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen teleszkóp jó a kerékpár...

Milyen teleszkóp jó a kerékpáromhoz? (lent leirom)

Figyelt kérdés
Bulls cross bike 1 em van 48 cm-es. [link] én erre gondoltam. szerintetek ez jó lenne hozzá?ha nem akkor milyen kell? És szerintetek ez amit kinéztem ez azért birja a strapát?Azért veszek ujat mert a másik nagyon gagyi kotyok ha fékezek meg semmit nem csillapit pl.:nagyobb bukkanók kátyuk ilyenek.Elüre is köszi a válaszoka!! :) én kb 18 ezret költenék csak rá.

2014. szept. 6. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha 28"-os a kereked akkor trekking azaz kb egy ilyen villát ajánlanák [link] de ha 26-os kereked van gondolom akkor meg amit te írtál (Suntour XCM-V2-P-HLO )
2014. szept. 6. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi!!:) még annyit hogy hol tudom megnézni milyen a kerekem?xd
2014. szept. 7. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
általában a gumira szokott lenni írva pl hogy mekkora az átmérő pl 26- meg a vastagság pl 2.30 ha 26 van írva akkor az amit te írtál de ha 28-as van rá írva akkor amit én írtam ja meg a kerekeden is lesz rajta szám ha meg minden igaz.
2014. szept. 7. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi megnézem
2014. szept. 7. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
még annyit hogy szerintetek ez a teleszkóp nem fog szarrámenni mármint kotyogni ahogy a mostani ez ami most van ez egy nagyon alap.müanyag szerintem a belszeje.és kösz a gyors reakciót!! :D
2014. szept. 7. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
és az min1 milyen a nyaka? kompatibilis? ugy értem hogy a kerékméreten kivül mit kell nézni?
2014. szept. 7. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
28x 1.75 ez van rá irva akkor 28"?.
2014. szept. 7. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:
annyit még megtutam hogy head cső. és 130mm es. :/ akkor ez nem jó ?
2014. szept. 7. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi a késői válaszért akkor gondolom trekkinged van és 130mm-es a villának a nyaka akkor amit te írtál a kérdésben az jó is lesz szerintem
2014. szept. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!