Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megér 60000 ft. -ot szerintetek?

Megér 60000 ft. -ot szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy Nakamura márkájú biciklit szeretnék venni.

Alumínium vázas , 21 sebességes , shimano váltóval, stx hajtókarral , teleszkóp elől van rajta

Alig használt bicikli. Minden tökéletesen működik rajta és martin jól néz ki. Rozsda folt sehol sincs rajta. 26-os kerékkel jó gumikkal.

Areál lennék kíváncsi jogy ti megvennétek-e?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 24. 21:04
 1/2 anonim válasza:
Mi a pontos neve a biciklinek? Esetleg kép? Én most vettem nyár elején kb. 3 hónapja Nakamurát Intersportból, akciós áron 60000 Ft-ért. Pontos neve Nakamura X-fire comp jó kis cross trekking bringa, 4500 km-t raktam bele és semmi baja azonkívül hogy féket állítottam meg gumiköpenyt cseréltem hozzá se kellet nyúlni. Nem egy prémium kategóriás bringa, de nekem megfelel, ár-érték arányban nagyon jó, amúgy mostmár 69E az ára de még mindig jó vétel sztem. Egyébként nem Kínai, hanem Japán márka, úgyhogy nem fog szétesni alattad egy hét múlva:)
2014. aug. 25. 08:48
 2/2 anonim válasza:
Még annyi hogy én a helyedben inkább az újat venném, hidd el megér 10E-t hogyha bármi baja van, 1-2 évig javítják ingyen
2014. aug. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!