Sokat biciklizem, főleg erdőben, laza DH. Szeretnék most egy országútit, de akkor már fixit. Mennyire veszélyes, könnyű megszokni? Utoljára 5 évesen tekertem örök hajtóst : )
akkor se szedd le a féket... skiddelni csak 1 illetve 2 lábasok esetében 2 pedálállásban lehet, a skidnek rohadtul nincs valami jó fékhatása, haverom felfüggesztettet kapott, mert egy hírtelen eléugró 5 évest elcsapott, mert a skid pozíció még fél tekerésnyire volt, fékkel legalább lassítani tudott volna, így persze az is súlyosbító körülmény volt, hogy a kerékpár nem volt felszerelve fékkel...
mellesleg a fixi nem országúti, a hosszú távokat elfelejtheted vele, a fixi egy városi bringa.
Vegyél fixit nyugodtan, de forgalomba légyszíves ne menj ki vele.
Egyszer haladt mögöttem egy fixis, kb 3-4 piros lámpánál úgy állt meg, hogy nekiment a hátsó kerekemnek (utána inkább előreengedtem), másik alkalommal meg szemtanúja voltam ahogy a fixis kolléga átgurult csúcsidőben a Kerepesi-úton, mert nem tudott megállni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!