Összerakott vagy gyárilag épített bringát érdemes jobban megvenni?
Régi álmom egy országúti kerékpár, de egyszerűen brutális áron kínálják a boltok az olyan minőséget, ami már ér valamit. Többször olvasom, hogy nagynevű cégek egy szuper vázat ócska kiegészítőkkel szerelik fel, de mivel a nevet meg kell fizetni, a végeredmény egy középkategóriás, nagyon drága bicikli. Érdemesebb inkább úgy rakatni össze egyet? Jobbnak jobb lesz az biztos, de olcsóbb is?
Köszönöm a válaszokat!
"nagynevű cégek egy szuper vázat ócska kiegészítőkkel szerelik fel"
ez csak a belépő kategóriára igaz 150-200 között.
" motor árát kerékpárra"
ha így látod, ez egyszerűen nem a te sportod, mi bringások ezt pont fordítva látjuk, mi nem költjük egy bicikli árát egy gagyi motorra.
Én minden bringámat magamnak raktam össze. Ha ezt 100%-ban új alkatrészből teszem, a bolti komplett bringaár másfélszeresére jön ki.
De saját építésnél egyrészt tudsz használt, jó minőségű és állapotú alkatrészekkel spórolni, másrészt tényleg minden alkatrész olyan, amilyet te szeretnél, míg a bolti bringán lehet, hogy az értékének egyharmadát egy éven belül lecseréled neked jobban passzolóra, és akkor máris a bolti a drágább.
"ne is szándékozom egy motor árát kerékpárra költeni."
Nekem a 3.0 V6 fullextrás (bár használt) Renault Safrane-om olcsóbb volt, mint amennyiből a bringámat összeraktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!