Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúton égő cross-trekkingg...

Országúton égő cross-trekkinggel tekerni?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen kategória van, erre tellett. Sokszor olyan országútiakkal húznak el mellettem, hogy csak "kamillázok".

Ilyenkor kicsit furcsán érzem magam, mintha semmi kerni valóm nem lenne ott.

2014. aug. 3. 20:45
 1/4 A kérdező kommentje:
*keresni
2014. aug. 3. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Én is ilyennel gurulok. Ez tetszik, másnak semmi köze hozzá. De még így is sok oútist letekerek lazán.
2014. aug. 3. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szard le, ki mivel teker! Nem a villantás a lényeg. Meg aztán sokszor évek munkája is benne van, hogy egy outis úgy nyomja, ahogy. Állóképességet fejleszteni, lábizmot növeszteni meg akármilyen bringával lehet.
2014. aug. 3. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg úgy vagyok vele, hogy most lényeg a sport része. Nyilván egy oútival gyorsabban, nagyobb távokat lehet menni, de ami kinéz valahogy és tartós darab, az vagy 200 000 Ft, egyszerűen nem jut rá.
2014. aug. 4. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!