Olcsón (25-30. 000Ft) lehet viszonylag jó biciklit kapni? Hol?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok töb pénzt szánni rá. Iskolába járásra, városi kerékpározásra használnám. Lány vagyok egyébként.
A környék dimbes-dombos, de nem vészes, utam során 2-3 emelkedősebb rész szokott lenni.
2014. júl. 28. 07:28
1/3 anonim válasza:
Helyileg hol laksz? Férfi vagy női biciklit keresel?
2/3 anonim válasza:
Nem olvastam el, hogy lány vagy, de attól még a kérdés marad, hogy helyileg hol.
3/3 anonim válasza:
újonan nem igen ajánlott ez az árkategória, ám a decatlonban mondhatni, még figyelnek a minôségre, tavaj októberben vettem ott egy kerékpárt 32000ft ért, hogy ne a komoly gépeimet egye a só, azóta olyan 5-6000km-t tett meg alattam, és egy haver alatt, de az állapota önmagához képest kifogástalan. persze ennyi pénzért nem jár luxus kényelem és tökéletesség. Mindenesetre a decatlont bátran merem ajánlani, ilyen felhasználási terület mellé, esetleg még a nopeus nak szoktak lenni nevetségesen olcsó feltételezem kiállítási darabjai, facebookon keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!