Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy mountain bike-on le...

Egy mountain bike-on le lehet-e cserélni a gumikat keskenyebb, trekking-szerű gumikra?

Figyelt kérdés
Van egy Magellan Polarisom meglehetősen durva terep gumik figyelnek rajta.26-os ugye a kerék méret és egy olyan kérdésem lenne,hogy felni csere nélkül megoldható lenne-e,hogy a bringán lévő brutál széles és vastag terepgumik keskenyebb és inkább aszfaltra kihegyezettre cserélődjenek?
2014. júl. 21. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Ha nem tudod hogy hanyast szeretnél, akor bicikliboltban segítenek.
2014. júl. 21. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :)
2014. júl. 21. 11:07
 3/3 anonim válasza:
Én anno városi használatra egy Median Apexet vettem. Gyárilag olyan gumi volt rajta, ami csak oldalt volt stoplis, tehát ha betonon mentél vele, akkor csak egy vékony csíkon ért le, de ha megsüllyedt kicsit a rosszabb úton, akkor már haraptak a stoplik. Praktikus volt, csak akkor volt rossz, amikor kanyarban megdöntötted... Amikor elkopott, "esőgumi" mintájút vettem rá. Persze ez a kátyúk miatt ugyanúgy jó ballonos volt, de mivel csak betonon használtam, nem kellett semmilyen terepminta. És sokkal jobban viselkedett az új gumival :-)
2014. aug. 11. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!