Bicikli kesztyűt milyen szempontok alapján kell választani?
Édesapám imádja a bicikliket, nemrég kezdődött ez a mániája, beszerez mindenféléket hozzá, állandóan az ilyen oldalakat kutatja a neten. Bickli kesztyűje még nincs, úgyhogy ezzel szeretném meglepni őt. Bementem ma a hervisbe, állítása szerint ott nagyon jó dolgok vannak, de én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Az eladókat nem szerettem volna megkérdezni, hiszen úgyis a marketing szöveggel jönnének, hogy minnél többet eladjanak. 5 ezer forint felé nem szeretnék menni, tehát többszáz ezer forintos biciklije van, de komoly darab. Tudnátok esetleg segíteni, milyen szempontok alapján kell ezeket válogatni? Mi a különbség kesztyű és kesztyű között? (ujjatlan fajtáról beszélek)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Először is fontos a méret. Ha túl nagy, akkor elcsúszik a kézen és nem ér semmit, ha meg túl kicsi az ugye adja magát hogy szorítani fog meg talán fel sem megy rendesen.
A párnázása - ha még kicsit érthetetlenül is hangzik - de keményen legyen puha. Inkább géles állagú legyen mint szivacs.
Egy kicsi off: a cipőre, nadrágre/nyeregre, és a kesztyűre kell a legtöbbet költeni mert azért csak ott érintkezünk a biciklivel és sokat jelenthet ha jó minőségű a felszerelés.
Az az összekötés azért van, hogy könyebben le lehessen venni.
A gél pedig azért jobb, mert tovább bírja mint a szivacs, a szivacs túl hamar "elpuhul" és kb semmit nem ér.
(biztos találkoztál már olyan székkel, vagy ággyal amin tudod hogy szivacs volt de érződik a lapkája, vagy benne a rugók mert elhasználódott.)
Én nagyon sok kiegészítőt a decathlonban veszek, vagy biciklis boltban( nem budapesti vagyok ezért nem tudok ajánlani, de ha sikerül egy jót találnod akkor nem fogja a sokkal drágábbat ajánlani az eladó, hanem a jobbat - ajánlom a testbike boltkeresőjét: [link]
bocsi, elcsesztem a linket:
Ha jó infót akarsz kapni, akkor a hervist messze kerüld el. Egyrészt nagyon drága, másrészt az eladók nem igazán értenek semmihez sem.
Inkább keress fel egy jó biciklis boltot. A normális helyeken azt adják neked amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!