Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hayes Stroker Ryde-be milyen...

Hayes Stroker Ryde-be milyen fékolaj való? DOT 4, vagy DOT 5?

Figyelt kérdés

#fékolaj #DOT 4 #Stroker #Ryde #DOT 5
2014. júl. 6. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Dot 3 és 4 jó bele(ez van írva a túlfolyótartályára )
2014. júl. 6. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
És lehet őket keverni, ha pl nem tudom most milyen van benne, tegyük fel DOT 3 van benne, és DOT 4-et tehetek hozzá, vagy az úgy nem oké? Full ki kell cserélni? Mondjuk csak utántölteni szeretnék bele, mert már szerintem kicsit sokat kell húzni a fékkaron, hogy elkezdjen fogni a fék, mert már meguntam azt, hogy fékpofa alakú papírcetliket vágok és behelyezem a dugattyú meg a fékpofa közé.
2014. júl. 6. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis megbontod a rendszert utántöltés címén, akkor cseréld le teljesen az olajat. Így nem kell kevergetni, nem aggódsz, friss olajad van, harap a féked rendesen, örülsz, tekersz vigyorogva:)
2014. júl. 6. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Oksa köszi, de én amúgy még sosem csináltam olajcserét, mindig szervízbe vittem, és ott se töltötték meg rendesen, mindig ugyanolyanra mint volt 8-(
2014. júl. 6. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerviz pofátlanul drágán csinálja ezt meg. Sokkal olcsóbb, ha veszel 1-2dl olajat, 1 fecskendőt meg egy műanyag csövet, és magad lecseréled az olajat. Nem mellesleg így nem is spórolod ki, és jó lesz.
2014. júl. 7. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg érdemes lecserélni az egészet, nagyon kevés olajra van szükség és az ásványihoz képest elég olcsó szóval nem érdemes ezen spórolni.

Ahogy előttem írták érdemes megtanulni a fék szervizelését, sok oktató videót találsz a netten. Még csak célszerszám sem szükséges hozzá: olaj, fecskendő, egy pici gumicső, kesztyű , zacskó.

2014. júl. 8. 01:31
 7/7 anonim ***** válasza:

+ 7-es kulcs (asszem), imbuszkulcs a fékkar rögzítőjére, pár rongy.

Ja, és arra figyelni kell, hogy a szintetikus DOT olaj megmarja a festést (féknyereg, bringa), ezért nagyon ésszel kell csinálni. Szerencsére Shimanoéknál ilyen gond nincs az ásványi olajjal.

2014. júl. 8. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!