Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A kerékpárom váza eléggé...

A kerékpárom váza eléggé karcos meg a színe se tetszik. Átfesteném zománcfestékkel, de hogy tudom megállapítani, hogy acélból vagy aluminiumból van?

Figyelt kérdés
Festékem és ecsetem van, meg csiszolópapírom is.
2014. júl. 2. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

hehe, haver, ha azt se tudod eldönteni, hogy acél, vagy alu vázad van, akkor biztos szép lesz a festés... ja, bocs, ecseted is van :D:D:D

amúgy a hegesztésekből. ha kicsi és szép, akkor acél, ha nagy és ronda, akkor alu.

sok sikert a pingáláshoz :D:D:D

2014. júl. 2. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mágnessel. De ha vannak rajta rozsdafoltok, az is egyértelmű. Illetve az acél vázak falvastagsága durván feleakkora mint az aluké. Ez a varratokon látszik.
2014. júl. 2. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnéztem mágnessel és acél! Még ma nekilátok a festésnek este fele, remélem szép lesz. A matricák levakarására van valami hatékony mód vagy ne sajnáljam a régi festést és szedjem le durván?
2014. júl. 2. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem újrafested a vázat?

Akkor minek legyél óvatos a festéssel?

2014. júl. 2. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Kromofák öcsém...kromofág!
2015. febr. 14. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!