Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen bicajt válasszak?

Milyen bicajt válasszak?

Figyelt kérdés
30 évesen nő vagyok és nem éppen kis darab kb 70 80 kg. eddig csak szobabicikliztem de most szeretnék egy rendeset is. árban max 70-80 ig szeretnék elmenni és igazából munkàba járáshoz illetve kisebb turákon használnám. tudom hogy a boltban tuti segítenek de mivel nem értek hozzà igy jól jönnek egy kis segítség.
2014. jún. 25. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezeket ajánlanám:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 25. 20:07
 2/3 anonim válasza:
Ha városba és kisebb túrákra szeretnéd használni akkor egy trekking a legjobb. Ebből nagyon széles a választék, és még 70-80ig sem kell elmenni, hogy a legjobbat megtaláld. Ebben a kategóriában az egyik legjobb a Nopeus, amikből pl. 50 alatt már lehet kapni kissé használtat.
2014. jún. 26. 10:12
 3/3 A kérdező kommentje:
szuperek vagytok Köszi! én eddig magellanban vagy medianban gondolkoztam azokról hallottam jót.
2014. jún. 27. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!