Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek megvegyem? A...

Szerintetek megvegyem? A Pénzem pont elég rá, de a bácsi, akit felhívtam, azt mondta, hogy 40 éves, de minden cserélve van rajta, szóval csak a váz 40, szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 30. 14:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csepel... minek?
2014. máj. 30. 17:06
 2/15 anonim ***** válasza:
és mikor volt cserélve, 30 éve? nagyon sok ez érte.
2014. máj. 30. 21:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Ja oké. A Csepel egy jó márka egyébként.
2014. máj. 30. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:

40éves vázat csak akkor vannék ha vitrin bringára vágynék.

az acél nagyon nem örökéletű dolog egy olyan országban ahol szokott eső esni.

persze lehet,hogy titánból van...

2014. máj. 31. 00:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg, esetleg pár ezerért, hogy legyen egy másik bemenni a gyárba reggel, ha a mostani leereszt. Ezek a csepeles felszerelések (váltó, fék) újonnan is ócska, primítív vackok voltak. A Csepel versenygép versenyjellege gyakorlatilag kimerült abban, hogy vékonyabb a kereke, mint az egyszeri férfibringának és rátettek egy koskormányt...

A "bácsi" valószínűleg örvendezik, hoy végre talált valakit a szecskavágóra, de te meg azzal fogsz szembesülni, hogy valójában mennyi mindent kell majd bütykölni.

Én a helyedben gyűjtenék még a 30-hoz és jobban körülnéznék.

2014. máj. 31. 16:43
 6/15 Dreigang ***** válasza:

Kikérem magamnak a hatvanöt éves Csepelem nevében! :-)

Amúgy régen más volt az acél alapanyag is, rendesen kalapálgattam a villát, a tengelyeket, mire egyenesbe jöttek, vagy pl. az első kerékhez két tengely menetét is legyalultam egy sérült anyával. Szóval az már a veterán kategória lesz.

2014. máj. 31. 20:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Szóval nem jó. Nekem arra kellene,hogy aszfalton hajtsak vele mint a hülye.
2014. jún. 1. 13:56
 8/15 Wadmalac ***** válasza:

A fő probléma a 630-as kerékméret. Marha nehéz már 630-as alufelnit, gumit beszerezni, a "szabvány" 622-eshez meg nem érne le a fék rendesen, vagy ha mégis (mert amint látom, elég hosszú hosszlyukak vannak a betét csavarokhoz), akkor a hosszabb erőkar miatt nem fog rendesen fogni a fék.

Márpedig ha igazán hajtani akarsz, akkor nem árt megállni is tudni, az meg az acél felnikkel (főleg vizesen) eléggé hazárdjáték.

Egy retrobike-gyűjtőnek megérhet ennyit, de ha igazán sportszerűen akarsz tekerni, sajnos ez már menthetetlenül elavult.

Ennyi pénzért kapsz egy jó állapotú 300 Exage szettes Malit is, az meg már csak tényleg országúti gép.

2014. jún. 2. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:

ha hajtani akarsz mint a hülye, ahhoz nem árt olyan csapágyazású bringa, ami ezt megengedi.

Ezeknek a régi vackoknak általában már milliószor volt bütykölve a csapágya, szorulnak, akadnak, stb stb...

Egy új modern ipari csapágyas bringa, ha heti 1* használod boltba járásra, de közben valami fedett helyen tartod, az is bringa lesz 30-40 év múlva is... így ez a "régi még anyagból van" kijelentések nem relevánsak... Egy értelmesebb modernebb belépő kategóriás bringával azonos sebességről abbahagyva a tekerést, esküszöm még szinte változatlan sebességgel gurulsz, mikor egy ilyen milliószor bütykölt vacak, már régen áll. ha gyűjtesz a 30adhoz, még 30at, abból már kaphatsz ha nagy mázlid van, jó állapotban lévő 10-20 éves bianchi, peugeot, puch, ktm bringát, ami már megközelíti az outizás élményét, de ha egy rendes belépő kategóriás új outira össze gyűjtesz, 130-150ezret, azt sem fogod megbánni.

És nem a csepel nem számított jó márkának soha.

Mindössze régen ez volt az egyetlen beszerezhető márka szinte...

2014. jún. 2. 11:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor keresgélek tovább apróhirdetések közt. :)
2014. jún. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!