Szerintetek szexi egy 22éves lányon egy kerékpáros sisak (kerékpártúrán)?
Nem!!!! Egy csajon soha nem a sisak szexi!!!!
Vegyél fel egy miniszoknyát, na az szexszi!!! De egy sisak??????? Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy egy térdvédő szexi-e????!!!!! Elég egyértelmű a válasz! Ha egy szemüveget kérdezel, az más, mert van aki arra gerjed, de egy sisakra senki! :D
Affene tudja... lehet van olyan aki arra bukik de a sisak nem erre való.
Tisztán kinézet szempontjából vizsgálva szerintem a kerékpáros sisak idétlen mint öltözék olyan ufós lesz tőle az ember feje. Ha már akkor inkább a gömbölyűbb fazon az még jól állhat.
Viszont ez ne tartsa vissza a leghiúbb leányzót se attól hogy használja már csak azért sem, mert a sikere nem ezen múlik.
Először is a pasik rendelkeznek azzal a képességgel, hogy azonnal megröntgeneznek minden nőt, mégha csadorban van is.
Sisak esetében is képesek rá hogy lényegében lássák amit nem látnak - illetve elig várják, hogy egyszer végrelekerüljön a sisak és a leányzó hanyagul igazítson a haján a szélben - ezek a gesztusok beégnek az emlékezetükbe. Aztán már lehet rá húzni akármilyen sisakot a fiúkákat nem zavarja ismerik a tartalmat...
Szóval nem az a lényeg, hogy egyfolytában lássák a fejedet, sokkalinkább az,
hogy hogyan látják mikor nincs rajta sisak - no meg persze, hogy egyeben lássák ha netán elesel... :-)
Legyen rá gondod, hogy időnként/alkalomadtán ne legyen rajta sisak. ;-)
Én mint hobbyversenyző, annyira hozzá vagyok szokva a sisak látványához, hogy nem kezelem esztétikai szempontként.
Amúgy szerintem egy lány bringán az esetek 90%-ában alapból szexi. Ezt egy bukó nem tudja lerontani. :)
Szó szó...nem.
De sexibb mint egy kopnyáig skalpolt fél fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!