Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek szexi egy 22éves...

Szerintetek szexi egy 22éves lányon egy kerékpáros sisak (kerékpártúrán)?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 23:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
egyszerű dolog a pasi mint én csak a segget mellet nézi meg hogy szép e az arca vagy csak szép a csaj ilyen mint amit a motocrossosok szoktak fel húzni az biztos szexibb lenne mint ez a kis sima :D
2014. máj. 9. 21:04
 12/20 LjCsontos válasza:
Egy 22 éves csajszi mindenben szexi, nem beszélve, ha fejre állsz van ami megvédje a hajad. (a bőr összevarrás előtt leborotválják)
2014. máj. 10. 09:11
 13/20 Wadmalac ***** válasza:
Egyébként klasszisokkal szexibb, mint ugyanez a csaj koporsóban, koponyaalapi töréssel.
2014. máj. 10. 11:13
 14/20 A Tengerész ***** válasza:
Tlán... de ha nem hord bugyit és rövid szoknyában teker az sokkal szexibb.
2014. máj. 10. 21:49
 15/20 susukoma válasza:
Nekem kerékpáros sisak fétisem van. Én arra indulok be...
2014. máj. 13. 11:14
 16/20 anonim válasza:

Nem!!!! Egy csajon soha nem a sisak szexi!!!!

Vegyél fel egy miniszoknyát, na az szexszi!!! De egy sisak??????? Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy egy térdvédő szexi-e????!!!!! Elég egyértelmű a válasz! Ha egy szemüveget kérdezel, az más, mert van aki arra gerjed, de egy sisakra senki! :D

2014. máj. 14. 09:09
 17/20 Wadmalac ***** válasza:
2014. máj. 14. 10:11
 18/20 KovA1963 ***** válasza:

Affene tudja... lehet van olyan aki arra bukik de a sisak nem erre való.

Tisztán kinézet szempontjából vizsgálva szerintem a kerékpáros sisak idétlen mint öltözék olyan ufós lesz tőle az ember feje. Ha már akkor inkább a gömbölyűbb fazon az még jól állhat.

Viszont ez ne tartsa vissza a leghiúbb leányzót se attól hogy használja már csak azért sem, mert a sikere nem ezen múlik.

Először is a pasik rendelkeznek azzal a képességgel, hogy azonnal megröntgeneznek minden nőt, mégha csadorban van is.

Sisak esetében is képesek rá hogy lényegében lássák amit nem látnak - illetve elig várják, hogy egyszer végrelekerüljön a sisak és a leányzó hanyagul igazítson a haján a szélben - ezek a gesztusok beégnek az emlékezetükbe. Aztán már lehet rá húzni akármilyen sisakot a fiúkákat nem zavarja ismerik a tartalmat...

Szóval nem az a lényeg, hogy egyfolytában lássák a fejedet, sokkalinkább az,

hogy hogyan látják mikor nincs rajta sisak - no meg persze, hogy egyeben lássák ha netán elesel... :-)

Legyen rá gondod, hogy időnként/alkalomadtán ne legyen rajta sisak. ;-)

2014. máj. 14. 14:05
 19/20 Wadmalac ***** válasza:

Én mint hobbyversenyző, annyira hozzá vagyok szokva a sisak látványához, hogy nem kezelem esztétikai szempontként.

Amúgy szerintem egy lány bringán az esetek 90%-ában alapból szexi. Ezt egy bukó nem tudja lerontani. :)

2014. máj. 14. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Szó szó...nem.

De sexibb mint egy kopnyáig skalpolt fél fej.

2017. aug. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!