Krunpli007 kérdése:
A bts hc elite merev villánál milyen távolságra van egymástól a 2 papucs?
2014. máj. 8. 12:15
1/11 anonim válasza:
Gondolom 110mm, mert ugyan a villánál nem adták meg, de a BTS HC agyak 110-esek.
2/11 A kérdező kommentje:
és ez változik pl az ns villákhoz képest?
2014. máj. 8. 18:47
4/11 anonim válasza:
Hello. Az első kommentelő jó, de a te esetedben rosszlaszt adott. Ami a képen van az egy ejtőpapucsos villa és ezeknek 100mm-re vannak egymástól a papucsok. A BTS agyak átütősek és ez a szabvány 110mm-es, az előző válaszoló ezt nem vette figyelembe.
5/11 anonim válasza:
Igazad van, én csak az átütőst néztem, de a sima, csavaros 100 milis.
6/11 A kérdező kommentje:
elmondom miért kéne:
van egy átütős agyam és szeretnék hozzá adaptert esztergálni, ilyesmi merevvillával szeretném használni gyorszárral..
milyen távolságra legyen egymástól az adapterek végyei? (100mm?110mm?)
2014. máj. 8. 21:37
7/11 anonim válasza:
Hát ugye levágod a 10mm-t (5/oldal) ami a különbsés és még számold bele az adapter vastagságát. Amúgy milten agyad van, mert akkor bövebb / pontosabba válast tudnék adni (márka, típus)?
8/11 anonim válasza:
De célszerübb egy új tengelyt csinálni az agyba, mert ha levász belőle jelentősen csökkennes az értéke. Amúgy én is ugyan ilyen problémában szevedek és én ezt az utat fogom választani.
9/11 A kérdező kommentje:
srácoksrácok, én arra lennék kíváncsi hogy az újabb merevvilláknál amik nem átűtősek, milyen messze van egymástól a 2 papucs???
2014. máj. 8. 22:01
10/11 anonim válasza:
Ez a két méret szabvány, mindenhol 100 és 110 mm-t használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!