Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Csepel Ranger Fully Alu...

A Csepel Ranger Fully Alu downhill bringa megéri? Testbikeon 5 csillagot kapott!

Figyelt kérdés
Lenne rá pénzem és a régi bringám amúgy is szétrozsdált. Kb mire számítsak minőségileg?

2014. máj. 4. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb. arra, amire ettől az árkategóriájú összteleszkóposoktól számítani lehet. Én speciel nem venném meg,(mellesleg nem találom sehol róla az öt csillagot, főleg nem sok vélemény által alakítottan) de ha mégis, akkor max. laza aszfalton gurulós témára használnám.
2014. máj. 4. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
És szerintem merevvázasban gondolkozz. Ennyi pénzért fölösleges hátulra teló.
2014. máj. 5. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
tudod te mi az a downhill ès milyen erõkkel játszol ott? ezt a bicikli kategóriát aranyeresek városi közlekedésére találták ki... ha ezzel downhill-ezel számíthatsz az instant halálra...
2014. máj. 5. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem mondani sem kell. Ép eszű ember, aki tudja, mi az a downhill az nem hiheti, hogy a névben a "downhill" szó díszen kívül mást is jelent.
2014. máj. 5. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!