Biciklinek mire jó a hátsó és az első fékje? XD
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam hogy például vizes utra jobb a hátsó és mondjuk kavicsosra az első ? xd#Bicikli;fék;hátsó
2014. ápr. 30. 22:30
1/7 anonim válasza:
Lassú megállás: hátsó fék.
Gyors megállás: hátsó + első fék.
Előre szaltó: csak első fék.
2/7 anonim válasza:
Szerintem száguldj le egy dombon és húzd meg csak az elsőt, én megcsináltam kiskoromban apám nem örült :D
3/7 ShapeShifter válasza:
"Előre szaltó: csak első fék." Ezt nagyon adom...
4/7 anonim válasza:
Na ne finomkodjatok én motoron játszottam el az első fék behúzását. :)
5/7 anonim válasza:
Hátsó fékkel lassan állsz meg elsővel meg gyorsan. Én csak az elsőt használom, de amikor én legurultam a dombról, és teljesen behúztam, nem estem előre.
6/7 anonim válasza:
első fék szaltó? wtf? motoron nem jó első féket behúzni? Nagyobb motorokon ha nem elsővel fékezel halott vagy, a hátsó rögtön kicsúztatná a motort. Bringánál is hasonló mivel első féknél a súlyod előre megy jobban meg állsz, persze nem tövig kell húzni, ha gyorsan meg akarsz állni akkor első amíg nem kezd emelkedni a bringa hátulja + hátsó az akár blokkolhat is. De ha csak hátsó és csúsztatod akkor nehezebben állsz meg mintha csak lassítanád a kereket. Kavicsosra hátsó, vizesre úgyszint mivel elsővel kicsúzhatsz. De inkább tapasztald ki. Verseny cangások elsővel fékeznek ha épp kell, downhillben főképp hátsó megy de ott aztán szükség van mint kettőre. tapasztalj
7/7 anonim válasza:
outin szinte nem is használok, de ha kell, akkor mindkettőt húzom, ha csak minimális lassítás kell, akkor a hátsót.
xc-n általában ha kanyargós az út, akkor rajta van mindkét féken a kezem, és amelyiket éppen az ösztönök diktálják :)
régen trial-oztam, ott meg ugye azt húzod, amelyiken éppen állsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!