Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklinek mire jó a hátsó és...

Biciklinek mire jó a hátsó és az első fékje? XD

Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam hogy például vizes utra jobb a hátsó és mondjuk kavicsosra az első ? xd

#Bicikli;fék;hátsó
2014. ápr. 30. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lassú megállás: hátsó fék.

Gyors megállás: hátsó + első fék.

Előre szaltó: csak első fék.

2014. ápr. 30. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem száguldj le egy dombon és húzd meg csak az elsőt, én megcsináltam kiskoromban apám nem örült :D
2014. ápr. 30. 22:59
 3/7 ShapeShifter ***** válasza:
"Előre szaltó: csak első fék." Ezt nagyon adom...
2014. ápr. 30. 23:05
 4/7 anonim válasza:
Na ne finomkodjatok én motoron játszottam el az első fék behúzását. :)
2014. máj. 1. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hátsó fékkel lassan állsz meg elsővel meg gyorsan. Én csak az elsőt használom, de amikor én legurultam a dombról, és teljesen behúztam, nem estem előre.
2014. máj. 1. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
első fék szaltó? wtf? motoron nem jó első féket behúzni? Nagyobb motorokon ha nem elsővel fékezel halott vagy, a hátsó rögtön kicsúztatná a motort. Bringánál is hasonló mivel első féknél a súlyod előre megy jobban meg állsz, persze nem tövig kell húzni, ha gyorsan meg akarsz állni akkor első amíg nem kezd emelkedni a bringa hátulja + hátsó az akár blokkolhat is. De ha csak hátsó és csúsztatod akkor nehezebben állsz meg mintha csak lassítanád a kereket. Kavicsosra hátsó, vizesre úgyszint mivel elsővel kicsúzhatsz. De inkább tapasztald ki. Verseny cangások elsővel fékeznek ha épp kell, downhillben főképp hátsó megy de ott aztán szükség van mint kettőre. tapasztalj
2014. máj. 1. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:

outin szinte nem is használok, de ha kell, akkor mindkettőt húzom, ha csak minimális lassítás kell, akkor a hátsót.

xc-n általában ha kanyargós az út, akkor rajta van mindkét féken a kezem, és amelyiket éppen az ösztönök diktálják :)

régen trial-oztam, ott meg ugye azt húzod, amelyiken éppen állsz :D

2014. máj. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.