Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehet venni ilyen órát...

Hol lehet venni ilyen órát venni és mi a neve?

Figyelt kérdés
Ami jelzi hogy mennyi km-t tettem meg,mennyi idő alatt,mennyi volt a sebességem és hogy hány kalóriát adtam le

2014. ápr. 27. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen üzletben, ami normálisan foglalkozik bringakiegészítőkkel. Elmondod az igényeidet, és ők eléd rakják az órákat, amik lefedik azokat. Elég sok óra van, ami megfelelne, így ennyire specifikusan fölösleges feltenned a kérdést. Havernak pl. egy Crivit van, vezetékes. Típust nem tudok mondani. Egyébként a kalóriaszámláló a legfeleslegesebb tulajdonság, amiért pénzt adnál ki.
2014. ápr. 27. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért fölösleges a kalória számláló?
2014. ápr. 27. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert hülyeség. Abszolút csak egy közelítő értéket ad meg, de akár nagyon mellé is lőhet. Hülyeség és kész. Nem is értem, miért vannak ennyire beleőrülve az emberek, mert némi érdekességnél többet nem nyújt.
2014. ápr. 27. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha te vagy van ismerősöd aki Ebay-ezik inkább onnan rendelj sokkal olcsóbbak viszont kb 1 hónap a kiszállítás.

nekem ilyen van:

[link]

Kalóriát nem tud, de az tényleg fölösleges.

Viszont tud:

átl seb.

max seb.

öszz megtett táv.

adott túra alatt megtett táv.

óra

haladási idő

túra összes ideje.

össz haladási idő

és ne zavarjon hogy kínai én már többször leejtettem és semmi baja, egyébként meg amúgyis mindent kínában gyártanak.

Kalória mérésre pedig itt 2 jó oldal:

[link]

[link]

2014. ápr. 27. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:

#4. kommentelő

Köszönöm a tippeket! Ránéztem az órára,és a képen csak pár dolgot mér,gondolom ezt valahogyan be lehet állítani hogy azt az összes dolgot mérje amit te mondtál

2014. ápr. 27. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
ja és tud még hőmérsékletet is mérni
2014. ápr. 27. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:

igen, a középső gombal tudsz változtatni kijelzett adatokon.Pontosan egyébként ilyenem van:

[link]

de néhány ezresért jobbat is vehetsz.az enyém talán egyetlen hátránya hogy kicsit gyenge a mágnes.de nem túl vészes csak precízen be kell állítani.1-2 mm távolság kb

2014. ápr. 27. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha van okostelefonod, töltsd le rá az Endomondo nevű alkalmazást! Az pont erre van kitalálva. GPS-en követi merre mész, és kiszámolja neked az összes értéket.

Csak mindig legyen fullra feltöltve a telód, ha hosszú útra mész, mert a GPS miatt gyorsan merül.

2014. ápr. 27. 21:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Az órás megoldás és jónak hangzik de az bonyolultabb,ugye ott rendelni kell,fizetni stb.De köszönöm!

A telefonos megoldás meg lesz valósítva! Köszönöm ezt is!

2014. ápr. 28. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!