Hol lehet venni ilyen órát venni és mi a neve?
Ha te vagy van ismerősöd aki Ebay-ezik inkább onnan rendelj sokkal olcsóbbak viszont kb 1 hónap a kiszállítás.
nekem ilyen van:
Kalóriát nem tud, de az tényleg fölösleges.
Viszont tud:
átl seb.
max seb.
öszz megtett táv.
adott túra alatt megtett táv.
óra
haladási idő
túra összes ideje.
össz haladási idő
és ne zavarjon hogy kínai én már többször leejtettem és semmi baja, egyébként meg amúgyis mindent kínában gyártanak.
Kalória mérésre pedig itt 2 jó oldal:
#4. kommentelő
Köszönöm a tippeket! Ránéztem az órára,és a képen csak pár dolgot mér,gondolom ezt valahogyan be lehet állítani hogy azt az összes dolgot mérje amit te mondtál
igen, a középső gombal tudsz változtatni kijelzett adatokon.Pontosan egyébként ilyenem van:
de néhány ezresért jobbat is vehetsz.az enyém talán egyetlen hátránya hogy kicsit gyenge a mágnes.de nem túl vészes csak precízen be kell állítani.1-2 mm távolság kb
Ha van okostelefonod, töltsd le rá az Endomondo nevű alkalmazást! Az pont erre van kitalálva. GPS-en követi merre mész, és kiszámolja neked az összes értéket.
Csak mindig legyen fullra feltöltve a telód, ha hosszú útra mész, mert a GPS miatt gyorsan merül.
Az órás megoldás és jónak hangzik de az bonyolultabb,ugye ott rendelni kell,fizetni stb.De köszönöm!
A telefonos megoldás meg lesz valósítva! Köszönöm ezt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!