Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár vásárlás előtt...

Lottyo kérdése:

Kerékpár vásárlás előtt állok, vélemény?

Figyelt kérdés

Tanács,ötlet, tipp ?

Én erre gondoltam : [link]

2014. márc. 25. 06:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Szeresd a bringád! :D

Attól függ mire szeretnéd használni 1. sorban.

Nekem vagy olcsó amit boltbájarásra használok és egy amit tényleg csak bringázásra. Nekem egy országúti Schwinn Csepel és egy Kona Monti. Ha azt veszed amit mutattál és boltba is mennél vele néha vagy egyéb helyre ahol le kel zárni. Vegyél hozzá valami Márkás fúlós lakatot is ha még nincs. ABUS lakatok elég jók. Tíz percre zárnám le vele én max. (Érdemes a bringa árának a 10%-t a lakatra költeni.)

Nekem loptak el cangát már ugy, hogy ez az amin nem érdemes spórolni rajta.

Érdemes szak boltban meg venni, ha így neten veszed mivel ki nem próbálhatod nagyon figyelj a váz méretre.

Tartsd rendszeresen karba és nincs gond vele.

Dió héjban ennyi, :D

2014. márc. 25. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj rá amikor meg kapod, hogy a pedálokat jó oldalon jó irányba tekerd be a hajtókarba mert tönkre mehet a menet. (biztos, hogy le lesznek fölszerelve) Az 1. 100km -n figyelgesd mi lazul meg (1.sorban küllők) ezeket után kell húzni, de ez teljesen normális új bringánál.
2014. márc. 25. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
jav. nem lesznek fel szerelve :D (Még jó, hogy nem szerkeszthető utólag.)
2014. márc. 25. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:

értem , köszönöm a hasznos válaszokat !

magáról a bicikli választásomról, vélemény ?

2014. márc. 26. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha csak hobbi szinten használod szinte mind egy milyen márkájú kb. 50-60 ezer forintól fölfelé lévő árkategóriától.

A karban tartáson múlik minden, meg hogy zárt térben tető alatt tárolod pára mentes helyen a cangát.

Jól néz ki amúgy, ha tetszik vedd meg.

Én persze egy jó KONÁT ajánlanák persze, de elfogult vagyok.

2014. ápr. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!