Hogy lehetne megerősíteni a gumit?
Nem kerékpárról van szó,hanem egy rokkant mopedről.
Lehetne valamit a belső és a külső gumi közé rakni,hogy strapabíróbb legyen?
Városba lakunk,az utak normálisak,én egész sűrűn járok biciklivel,és évente max 1x van defektem....Van a családban egy moped,és valamilyen csodálatos módon a használónak mindig sikerül kilyukasztani a kerekét-pedig nem olyan vékony a gumi...Megesik,hogy szinte havonta kell foltozni a gumit,de lassan már az se lesz megoldható,annyi a folt rajta.Egy új garnitúra gumi ezrekbe kerül.
Nem vagyok szakértő, de szerintem sajnos nem fogod megúszni az új gumi vásárlását, főleg ha már egy agyonfoltozott gumival jársz. Én legalább is nem hallottam olyanról, hogy valamit a belső és az abroncs közé raknának, és ettől erősebb lesz a gumi. Azért érdemes lenne utánajárni, hogy a használó, hol és milyen módon használja a járművet, mert azért az abnormális, hogy egy gumi rendszeresen defektet kapjon.
De javaslom, hogy tedd fel a kérdésedet itt:
Ha szerencséd van, választ is kapsz.
Köszönöm szépen!
Hát szerintünk is abnormális/röhejes,hogy ilyen sűrűn kilyukad az a vacak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!