Láncfeszítő nélkül rakhatok fel láncot? Nem lesz laza?
Figyelt kérdés
Kényszermegoldás lenne a hétre, egy országúti keróról le kellett vennem a váltórendszert, vele együtt a láncfeszítőt. Ha kisebbre szabom a láncot felrakhatom rá anélkül? Láncvonal úgy lenne egyenes, ha a legnagyobb első fogaskerék a legkisebb hátsó fogaskereken lenne.2014. márc. 12. 15:46
1/4 anonim válasza:
Sima single speedeket is sokan láncfeszítő nélkül használják, akkor gáz csak ha valami nagyon döcögős terepre mész mert lerázkódhat, de amúgy nem gáz, főleg egy hétig simán jó.
2/4 Alex Fly válasza:
Csúszópapucsos váznál nem gond, ott lehet állítani a láncfeszességen. Ejtőpapucsosnál sanszos, hogy nem lesz jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Utánanéztem egyáltalán milyen az a csúszópapucsos váz, nekem ilyen van. De eddig csak simán betoltam leghátulra a kereket, nem tudtam hogy lehet játszadozni azzal a pár centiméterrel a lánc feszítésének érdekében. Egyébként köszi a válaszokat, holnap kiderül élesben milyen.
2014. márc. 12. 17:31
4/4 A kérdező kommentje:
Annyira bejött ez a single speed téma, hogy azóta így nyomom :) Jó feszesre sikerült belőni a "csúszópapuccsal." Láncfeszítő használata egyébként javasolt az egysebességes kerókra, vagy maradhat így?
2014. márc. 31. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!