SÜRGŐS! 8-as van a bicikli hátsó kerekében ki tudják szedni úgy hogy nem viszem be csak a kereket?
Van egy nagy 8-as a bicikli kerekében, és arra lennék kíváncsi hogy Salgótarjánban a velosport-ban megcsinálják e úgy a kereket hogy nem viszem be az egész bicót hanem csak a kereket, és ha igen menyiért?
Sürgős lenne. Köszi a válasz előre is.
Szia!
Persze, sőt még a gumit is leszedik róla, persze vissza is rakják közben. Kb. 2000 Ft, ha jól tudom.
Jobb ha beviszed, otthon nem tudod tökéletesre megcsinálni.
Nem kell hozzá a gumit se leszedni, csak ha cserélni vagy pótolni kell egy küllőt.
Több mint 10 éve magam centírozom nem csak a saját, de a szűkebb családban/barátoknak a kerékpár felniejit, probléma nélkül, tökéletesre. Ez az egész dolog túl van misztifikálva, hogy ha meg kell húzni egy csavart, akkor rögtön szakembert kell hívni.
Bement egyik haverom az egyik itteni szervízbe, mert eltört az egyik küllője, és ez miatt még nyolcas is lett a hátsó kerékbe. A vége az lett, hogy egy teljes újrafűzést (küllő), és monoblokkcserét javasolt. Ezt meg hajtókarral együtt lenne érdemes, de ahhoz meg hozzákopott a lánc, és a váltó. Itt telt be a pohár, és hozzátettem neki: "Persze, ahhoz meg az ülés, az üléshez meg a valagam, és tud egy plasztikai sebészt is". Hazamentünk az 1db 30ft-ért megvett küllővel, otthon a helyére raktam, majd 5 perc alatt kiszedtem a 8-ast is, azóta is vígan gurul a kerékpár.
nem azt kérdeztem hogy hogy kell, mert azt én is tudom csak nem tökéletesen és nagyon nagy a nyolcas benne
De köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!