Endomondo vs Sport tracker vs Strava cycling vs Runtastic MTB/Road. Melyik a legjobb?
Szerintetek melyik a legjobb sportprogram kerékpározáshoz? nekem ezek a szimpatikusak, de nem tudok dönteni közülük.
Szerintetek melyik miért jó, vagy kiemelkedő van köztük?
Fontos szempont, hogy melyiket használják a legtöbben, mert jü lenne "versenyezni" másokkal :D
Számomra egyértelműen Strava! Szinte mindegyik tracker programot kipróbáltam, volt ahol mérési pontatlanságok voltak, vagy csak kevesen használták. A Stravat most már elég sokan használják, nagyon pontos, és a sok információt ad az analízishez: teljesítmény adatokat, pontos szinttérképet, stb.. Nagyon jól elemezhető vele a megtett út és segíthet a fejlődésben is. Szegmenseket alakíthatsz ki, amely szakaszokon azután bárki elmegy, annak az eredménye bekerül a szegmensbe, így versenyezhettek egymás ellen. Nagyon jó néha a megszokott edzőkörök alkalmával néhány helyen kissé odataposni a pedálnak, mert tudod, hogy ott van egy szegmens. Ezen kívül Stravat használ nagyon sok profi kerekes (Laurens ten Dam, Ted King, Lance Armstrong) így az ő tekeréseiket is nyomon követheted, és szomorúan konstatálhatod, hogy milyen brutális lemaradásban vagy a profikhoz képest. :D
Szóval én ezek közül egyértelműen a Stravat ajánlom, de mivel ingyenes alkalmazások, így egyszerre akár próbálgathatsz többet is. Az elején még én is több programmal mentem, aztán egy idő után már csak a Strava maradt.
Már én is a Strava-nál adtam le a szavazatom :D
Azok miatt is amiket írtál, már csak azon gondolkozok, hogy megérné-e megvenni a prémiumot hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!