Milyen típusú villát érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Bringámban egy SR SUNTOUR XCT,100mm, coil spring villa van gyárilag beletéve. Ez nem egy jó pontja a bringának. Szeretnék valami komolyabbat. Az egyik bringaboltban azt mondták, hogy tudnak bele tenni másikat, csak azt döntsem el, hogy rugós, vagy levegős villát szeretnék. Én ebben a tekintetben tapasztalatlan vagyok. Melyik jobb, és miért? Illetve mikor jó az egyik és mikor a másik. Az ára nyilván különbözik. Melyiket javasoljátok?2014. márc. 5. 17:23
1/1 anonim válasza:
én tekercseset javaslom, mert az erősebb mint a levegős és megbízhatóbb. a levegős könnyebb, azokat lágyabb stílusokhoz ajánlják. nyilván én nem lágyabb stílusok híve vagyok, ezért választom.
és nem önmagában ez a kérdése, hanem hogy melyik márka melyik terméke. az rst suntour és ehhez hasonlók kidobott pénz. nálam marzocchi, fox, rock shox a villa.
aztán ott van még a váz geometrijája, hogy hány centiset akarsz, mire használod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!