Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a rieju rs...

Zozo220300 kérdése:

Mi a véleményetek a rieju rs 50 motorról?

Figyelt kérdés
most tenném le az 50ccm-es jogosítványt és supermoto-t szeretnék venni és ezt találtam ami nem is drága annyira
2014. márc. 5. 07:48
 1/2 anonim ***** válasza:

az rs 50 az konkrétan nem supermoto..

de van ám itt egy autók/motorok kategórie ahol vannak motor mániás válaszolòk...

2014. márc. 5. 09:24
 2/2 anonim válasza:

nem éri meg ezeket a gyorsasági utánzatokat megvenni mert az áttételek miatt alig van bennük erő. Ha riejut akarsz vegyél inkább tényleg supermotot ( amit te mondtál az gyorsasági) pl ezeket nézd meg :

ez itt jónak néz ki :

[link]

vagy pedig az alábbi még sport edition ilyen volt nekem is ezek ktm vázasak top preformance cuccok vannak az am 6 os blokkjába és erősített a főtengelyük a fékek is márkásak nem is értem miért adják iylen ocsón manapság :

[link]

2014. márc. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!