Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen márkájú kerékpárotok...

Milyen márkájú kerékpárotok volt és van jelenleg?

Figyelt kérdés
Mennyire voltatok/vagytok megelégedve vele?
2014. márc. 3. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Régi, 2004 körüli Merida Kalahari 510 és egy össztelós Genesis. Semmi bajom velük.
2014. márc. 3. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg Corratec Pro Team CCT-vel klampirozom :) szupi!

Gyerek koromban volt egy Kross bringam. Biztos emlekeztek azokra a bananuleses, hattamlas, elol diszrugos gepekre. A Csepel is gyartott ilyeneket. Nos, azt a bicot az en kerekparomrol koppintottak :) Komoly! A hazunkban lakott az akkori ipari miniszter helyettes. Mindig bamulta a bringamat, amikor lent tekertem az utcan. Aztan egyszer elkerte, elvittek Csepelre es lekoppintottak :) Sajnos ezt a bringamat elloptak akkoriban, hulye fejjel csak ugy letettem egy jatekterem elott es bementem flipperezni. Persze, hogy hult helye volt amikor kijottem.

2014. márc. 3. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

van egy magellan polarx tabletop - street re használom,

van egy csepel royal *** flipflop - munkába járok vele

és van egy Cannondale Supersix 5 amit imádok, de költözés miatt nemsokára adom el mindet és nyárra remélem meg lesz a vadi új Diamondback Podium -om -amivel munkába meg úgy mindenfelé fogok járni new york és környékén...

2014. márc. 3. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Carrera subway ladies limited edition. négy és fél éve, előtte egy Apolló márkájú volt, kiskoromban meg Csepel, és egy Ifa márkájú NDK-s bicikli:)

a mostani Carrerával meg vagyok elégedve, egy picit kicsi nekem (eggyel nagyobb méret lenne az ideális), kifutó modell volt, leárazva.

2014. márc. 3. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Kellys Wandal van durva terepre. Szeretem nagyon, lehet vele durvulni.

Merida Road Race Lite van csak aszfaltra. Szeretem, mert könnyű, és gyors.

Merida Cyclo cross 5-D pedig vegyes használatra. Imádom. Talán ez a kedvencem.

Van egy ócskavasam, az már vagy 20 éve megvan a garázsban, "piaci cirkáló"nak nevezem, nem tudom milyen gyártmány. Annyi a jó benne csak, hogy gurul, pakolható és annyira gagyi, hogy nem lopják el. :-D

2014. márc. 3. 23:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én egy Pegas bicajjal kezdtem,utána egy orosz biciklim volt.Az első komolyabb egy Scott Cheyenne volt,majd ennél a márkánál maradtam.Jött a Scott YZ4,jelenleg Scott Aspect 610 mtb-al bicajozok.Mindenkinek jó bicajozást kívánok.És jöhetnek még válaszok.
2014. márc. 4. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok, amiket említettem azok előtt millió tescos bringám volt(mert anyámék szerint a bicikli az bicikli) de legalább megtanultam bringát szerelni, és sokszor sok mindent alkatrész nélkül is meg tudok csinálni sufnituninggal ami ideig óráig kitart ez hosszabb út közepén hasznos képesség.
2014. márc. 4. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

ktm life one

nekem megfelel,előtte volt pár legolcsóbb fajta,ég és föld a különbség,trekking,azaz vékonyabb kerekű,mint egy monti,vastagabb ,mint egy országúti,pont ,mert vegyes használatra tervezték

az uramnak meg merida valami,ő is szereti,olcsóbb kategória,használtan vettük mindketten

2014. márc. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!