Egy hete vásároltam egy bicót a decathlon -ban. Volt most egy pici gondom a váltóval, megpróbáltam én megcsinálni, de csak még jobban elrontottam. Garanciába beállítják nekem helyesen?
alapból be kellett volna vinned a decathlonba a biciklidet amikor észrevetted hogy gondod volt a váltóval, megcsinálták volna neked garanciában.
ha nem vehető észre nagyon hogy el rontottad azt váltódat akkor most is megcsinálják neked ingyen
első v hátsò?
El tudom magyarázni mindkettőt.De mivel látom nem igazán rendelkezel szerelői ambíciòkkal ìgy nem eröltetnèm.
Bevallom èn is hamarabb tudtam hidròs fèket lègtelenìteni mint váltòt beállìtani.De ha gondolod îrj.
hy!
a 2#.vagyok.
na gyerekek pont ezèrt kell megtanulni szerelni:)
èn is rá voltam utalva mert itt nálunk mèg olyan bringát se làttak mint az enyèm,nemhogy azt szerelni tudják .
Bevallom jò 1,5èvembe került megtanulni.Ahogy cserèlgettem a cuccokat a gèpen ùgy tanultam meg mindent folyamatosan.
A szakèrtelemről annyit,hogy amîg szerelő lőtte be a vãltòm addig hetente elromlott.
Ên egyszer lőttem be.De azòta hozzá se nyùltam.
Jò gyakorolást.
Köszönöm a válaszokat!
Első váltó. A gondom vele az, hogy hátul legkisebben elől a legnagyobbon hozzáér a lánc a sínhez (az az izé, amivel átrakja a váltó a láncot), de csak akkor ,ha a hajtókar is a sín mellet áll. Szal ha tekerem a pedált, akkor a lánc-sín távolság folyamatosan változik. Szar lenne a lánc, és azért szívok vele? Illetve elég könnyen túlváltok a nagyfogaskereken, de nem igazán tudom melyik csavart kellene tekerni hozzá (ne azt írd hogy H vagy L, mert nekem nincs rá írva, hanem hogy belső vagy külső csavar). De az első hogy ne érjen hozzá.
hahò.
asszem a 3#vagyok.
az első váltò kènyes melô.Azt ha nem èrtesz semmit hozzá hagyd bèkèn.
Ott tudod a váltò szögèt is ide oda állìtani a vázon ha akarod.
ez a beleèrős dolog bekem is van,pedig 10000Ft feletti a hajtòművem.
Az előttem szòlò jòl mondta.Rengeteg oka lehet.
Na meg menet közben a terhelèstől is billenhet a hajtòműved.stbstb.
Szerintem maradjon neked a szerviz.
Le tudom.De nem akarom leîrni mert hosszù a dolog.
No meg lehet csak a 2 csavar àllîtása nem elèg neked már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!