Írnátok pár tanácsot, szempontot, amiket figyelembe kell venni szobabicikli vásárlásánál?
Én egy olcsó, használt, gagyi szalagfékessel fogytam le. Valami 3 ezerért vettem anno egy sráctól a neten.
De azért ha újat veszel, akkor ne szalagfékes legyen, mert az hangos. Az sem baj, ha kényelmes, de ezt csak úgy tudod meg, ha ráülsz. Meg az sem baj, ha tartós, de ez meg csak a használat közben derül ki.
Én nem vennék túl drágát.
én is, és Sperseus, aki rendszeres válaszoló itt mindketten, szintén olcsó vaterás szallagfékessel kezdtük a fogyikúránkat amúgy unokaöcsém...
ő sokminden mást is csinál, én 25+kg ot csak ezzel adtam le... szobabiciklinál tökmindegy a márka, kivitel stb, nem atomtudomány felülsz és tekered... amúgy a szallagfékesek hangosabbak, sőt az enyém egy idő után elkezdett nyikorogni és rezonálni, ezért váltottam először olcsó vacak mágnesfékesre, majd mivel az nekem alacsony volt szétszereltem és abból, + egy kempingből egy hegesztő segítségével csináltam egy 2méteres emberre méretezettet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!