Mountec kérdése:
V-fékes kerékpárral, hogyan lehet első kereken gurulni?
Figyelt kérdés
Akár hogy próbálom sose sikerül :(2013. dec. 13. 13:01
1/2 anonim válasza:
az elején ne akarj gurulni,csak minnél hosszabb ideig (meg)állni az első keréken.
ha ez megvan akkor találtál egy egyensuji pontot.a guruláskor is azt kell megtalálni.
nekem ezt javasolták,és megy,nem vagyok mester de sebesség tőlfüggően akár 5m-et is tudok így gurulni.
2/2 anonim válasza:
Először is jól kezelhető, erős fékre van szükség. Aztán kell gyakorolni. Én beállítottam a féket és kb 10. próbálkozásra majdnem a fél focipályát végiggurultam. Annyira megtaláltam a súlypontot, hogy befejezni se tudtam volna a gurulást csak egy jókora eséssel... azóta se próbáltam meg többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!