Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kelly's Viper 4. 0 '13 - vagy...

Vidékibringás kérdése:

Kelly's Viper 4. 0 '13 - vagy - KTM Chicago '13?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni, melyiket lenne érdemesebb megvásárolnom ?

Alföldi vagyok, javarészt erdei és földutas túrákhoz szeretném.

#kerékpár #MTB #KTM Chicago #Kelly's viper 4.0
2013. okt. 9. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ártól függ szerintem.

Annak a Kelly'snek az ára reálisan 100 000 ft köröl van, belépő szintű hajtás egy viszonylag jó vázzal és tűrhető teleszkóppal (erdőben cangázásra jó lesz). 105 000-nél többet ne adj rá szerintem (Én 120-ért vettem Fuji bicajt full deore váltókkal + váltókarral), 80-90 E között gondolkozás nélkül vedd meg.

A KTM-et felejtsd el szerintem. Kb ugyanolyan a kettő bicaj (habár a KTM hátsó váltója egy fokkal rosszabb, mint a Kelly'sé), viszont a KTM-et sokkal drágábban fogod kapni, mert KTM van ráfestve.

Erdei, földutas túrákhoz, bicajozáshoz mindkettő teljesen jó, én a helyedben körülnéznék több helyen, több beszállítónál, több boltban (meglepődnél, ha tudnád mekkora az árrések közötti különbség 2 bolt között néha), és az olcsóbbat venném, lehetőleg a Kelly'st, mert a váltó különbség sokkal jobban megérződik, mint az alufelni közötti különbség (hasonlóan jó mindkettőnél). Ár/érték arányban jobb a Kelly's, főleg belépő bicajnak.

2013. okt. 9. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és tartalmas választ !

Árba ugyan annyiért találtam, 105-105e Ft.

2013. okt. 10. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Megvettem a Kelly's viper 4.0-t akcioba 90eFt volt.

Volt már időm letesztelgetni is és megvagyok vele elégedve 100%-osan !

2013. nov. 1. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
na :) jól tetted :) örülök a vételednek.
2013. nov. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!