Kelly's Viper 4. 0 '13 - vagy - KTM Chicago '13?
Azt szeretném tudni, melyiket lenne érdemesebb megvásárolnom ?
Alföldi vagyok, javarészt erdei és földutas túrákhoz szeretném.
Az ártól függ szerintem.
Annak a Kelly'snek az ára reálisan 100 000 ft köröl van, belépő szintű hajtás egy viszonylag jó vázzal és tűrhető teleszkóppal (erdőben cangázásra jó lesz). 105 000-nél többet ne adj rá szerintem (Én 120-ért vettem Fuji bicajt full deore váltókkal + váltókarral), 80-90 E között gondolkozás nélkül vedd meg.
A KTM-et felejtsd el szerintem. Kb ugyanolyan a kettő bicaj (habár a KTM hátsó váltója egy fokkal rosszabb, mint a Kelly'sé), viszont a KTM-et sokkal drágábban fogod kapni, mert KTM van ráfestve.
Erdei, földutas túrákhoz, bicajozáshoz mindkettő teljesen jó, én a helyedben körülnéznék több helyen, több beszállítónál, több boltban (meglepődnél, ha tudnád mekkora az árrések közötti különbség 2 bolt között néha), és az olcsóbbat venném, lehetőleg a Kelly'st, mert a váltó különbség sokkal jobban megérződik, mint az alufelni közötti különbség (hasonlóan jó mindkettőnél). Ár/érték arányban jobb a Kelly's, főleg belépő bicajnak.
Köszönöm a gyors és tartalmas választ !
Árba ugyan annyiért találtam, 105-105e Ft.
Megvettem a Kelly's viper 4.0-t akcioba 90eFt volt.
Volt már időm letesztelgetni is és megvagyok vele elégedve 100%-osan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!