Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van ilyen kerékpár?

Van ilyen kerékpár?

Figyelt kérdés
Kerékpárt szeretnék vásárolni. Amilyet szeretnék, hogy országúti legyen, szóval könnyű váz, keskeny kerék, váltó, fék, de a kormánya ne "kos-kormány" legyen, hanem normális. És azt szeretném kérdezni, hogy van-e ilyen kerékpár és ha nincs akkor tudnék-e ilyen építeni úgy, hogy egy országútinak kicserélem a kormányát?

2013. okt. 7. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudom hogy a te döntésed meg minden, de mennyi időt koskormányoztál? Nekem pár óra alatt nagyon bejött.

Egyébként fitness kerékpár amit keresel, de az országútik is átalakíthatók (+fék és ha nem vázváltó akkor váltóátalakítás).

2013. okt. 7. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:

annyi,hogy kicseréled az outi kormányát egyenesre,vagy pályakormányra,veszel rá új fék karokat és kész ennyi.

városban ezek a kényelmesek.

2013. okt. 7. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:

lefureszelheted a koskormany legorbuleset es ha megforditva rakod vissza a helyere, tulajdon keppen triatlonos kormanyt kapsz ... ha jo ivnel vagod el a csovet, akkor a meglevo fek/valto kart is hasznalhatod ... ha a vazon van a valtokar, akkor a fekkart kicserelheted pici, egy ujjal huzhato karokra, amit a kormany egyenes reszere szerelhetsz

Kormany es annak beallitasa meghatarozza a testtartast, amitol a teljesitmeny nagy mertekben fugg.

[link]

Ha ragaszkodsz az egyenes kormanyhoz, akkor valoban a fitnes kerekpar a te tipusod.

[link]

2013. okt. 8. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem sokat bicikliztem koskormánnyal, de nekem nem tetszett, mert bizonytalanabb voltam vele és nem is volt kényelmes. Köszönöm az eddigi válaszokat, még szívesen olvasom másnak is a véleményét. Amúgy a fitness és országúti kerékpár között van még más különbség is a kormányukon kívül? Illetve melyiket ajánlanátok, hogy fitness-t vegyek, vagy alakítsak át egy országútit?
2013. okt. 8. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ajánlottuk, mert definíció szerint a fitnesszkerékpár egyenes kormányos országúti. Viszont ha szaküzletben veszed, ki tudod próbálni, lehet kérdezni bátran, ilyesmi.
2013. okt. 8. 18:57
 6/7 Dreigang ***** válasza:
Egy új fitnesz bringa a többszörösébe fog kerülni - pláne tárcsafékkel - mint egy levágott koskormányos, használt országúti. A teljesen egyenes kormányon csak egy fogáspont lesz ideálisan, sokszor pedig jól jön a több is: a hajtáshatékonyság növelése, kényelem (változatosabb testtartás).
2013. okt. 10. 01:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Létezik egyenes kormányos országúti, sőt van olyan is, ami egyenes, és a végén felhajlik, hogy lehessen jól kapaszkodni esetleges gyorsításhoz, felfeléhez. És igen, országúti kormányát kicserélheted egyenesre, ha akarod. És szerintem ne újonnan vedd, mert úgy 170 E fölött vannak, hanem vegyél használtan.
2013. okt. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!