A Castelli mennyire elismert márka?
Castelli jelenleg az egyik legjobb minosegu, felsokategorias ruhagyarto. Erdekessege a dolognak, hogy Magyarorszagon gyartjak es meg is olaszorszagbol kell rendelni :)
Rakerdeztem, hogy mi ennek az oka. Azt a valaszt kaptam, hogy korabban olyanmervu gyari lopasok voltak, hogy itthon szinte mindenki Castelliben bringazott, kozben a cegnek szinte semmi bevetele nem volt kishazankbol ... azota az a helyzet, hogy itthon nincs mar kozvetlen kereskedelem, legyartjak a cuccokat es azonnal kuldik is ki az olaszokhoz es onnan postazzak vissza.
Draga cuccok, de valoban az egyik legjobb minoseg, ami jelenleg a piacon van. [link] ceg foglalkozik vele a teljes keszletet nezve, de elvetve akad egy-ket darab az egyes kereskedoknel. Ha jol tudom pentekenkent adjak le az osszegyujtott megrendeleseket es nagyjabol 2 het mulva mar itt is a cucc. En csak ajanlani tudom (nadragokbol en csak Castellit hasznalok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!