Mi a véleményetek a Btwin Rockrider 6.3-ról?
Figyelt kérdés
Most szeretnék biciklit venni, és ezzel szemezek már egy ideje. Jónak néz ki, csak kicsit félek a Btwin márkától. Nem egy Trek vagy KTM az biztos, és még sose volt ilyen márkájú bicajom. Szerintetek jó és érdemes 120 ezret kiadni erre a biciklire?2013. szept. 18. 19:50
1/2 Ice-T válasza:
Szia, felszereltségét tekintve még megérné, amennyiben újonnan szeretnéd megvenni és nem használtan, mert használtan biztos, hogy nem ér 120-at a rockrider 6.3.
Azonban újonnan is meggondolnám, mivel össztelós mtb-ot ilyen árkategóriában NEM szabad venni!
A jó minőségű összetlósok kb 300-tól kezdődnek. Ez alatt merev vázasban gondolkodj. Az a baj az olcsóbb összetósokkal, hogy nem elég merev a váz, nyeklik nyaklik a hátulja, a forgáspontok szintén gyenge minőségűek. Egyébként a decathlonos összetlósok még a drágábbak között is sz@rok. Tudom, ott dolgoztam. :) Tekeredik a váz, nem jó. Én ezt ajánlom ebben az árkategóriában: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
koszi szepen az infot, akk a btwint inkabb hanyagolom. koszi a biciklit amit kuldtel, majd meg atgondolom h akkor mi lesz
2013. szept. 20. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!