Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit ajánlanátok?

Milyen biciklit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Üdv! Most szeretnék elkezdeni biciklizni, de nem igazán vagyok tisztába a dolgokkal! Milyen biciklit ajánlanátok terepre? Használtan szeretnék venni és csak hobbi szinten, olyan 60 ezer körül. Később még költenék rá persze! Nem tudom számít e de 80 kg vagyok és 183 magas!

2013. szept. 11. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre azt a választ fogod kapni a legtöbb embertől, hogy 60-ért nem fogsz tudni kapni normális bicajt.

Én azt mondom, nézz körül Decathlonban, ott talán akad elfogadható ilyen árban is, mondjuk nem írtad, hogy milyen kéne, MTB, trekking vagy városi (országúti egyáltalán nem létezik ilyen áron, legfeljebb használtan).

2013. szept. 11. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Öcsém ilyet vett fél éve, de nem igazán terepezik vele, igazából utcára, országútra használja (más megfontolásból választotta ezt):

[link]

2013. szept. 11. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyere ki németbe, itt a falnak támasztják a megunt bicajt.
2013. szept. 12. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
attól függ milyen terepre? arra hogy normál tempóban elcsalinkázz egy szántás ösvényein pl arra megfelel ez a decatlonos csodamasina is, de, ha komolyabb terepezés a célod, akkor meghalsz rajta...
2013. szept. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!