Mi a különbség egy running felső és egy hosszúujjas bikefelső közt?
Hosszú ujjas bike mezt akartam venni. Méregdrága volt (Hervis). Erre látom, ott vannak outdoor / running felsők, pl. ez is:
Kérdezem: miben rosszabb ez (a leírást olvasva) mint egy bike felső? Egyáltalán más bármiben is? ld. lélegző anyag stb Mert az ára épp a negyede (se)?
Köszönöm
- kerekparos oltozek szabasa igazodik a bringas testartasahoz, ergo a hatresz a dereknal hosszabb
- kerekparos ruha testhezallo, elkerulendo a folosleges legellenallast es a kenyelmetlen gyurodeseket
- kerekparos mez hatuljan vannak zsebek, hogy az aprosagokat legyen hova tenni az ut kozben es onnan konnyu legyen az elovetel is
- kerekparos ruha vegeinel (derekresz, ujjaknal) a ruha felcsuszasa ellen tapado reteg talalhato
- kerekparos ruha anyaga nem csak lelegzik, hanem az izzadtsagot kivezeti a ruha kulso felszinere, ahonnan a nedvesseg hamar elparologhat
Uszkve, kvazi, ergo mindent egybeveve: a kerekparos ruha teljesen mas, mint a tobbi technikai oltozek :)
summa summarum: teljesen már-hát én az áron kívül nagyon semmi különbséget nem találok.
kerekparos ruha teljesen mas, mint a tobbi technikai oltozek
Hat akkor kedves kerdezo: ez a szar, amit valami szuper felsonek akarnal felmagasztalni az ara miatt, egy rakas trutyi :)
Nem testhezallo, nem vezeti az izzadtsagot sehova ... egy sima, egyszeruen meleg felso es nem tobb muszalbol.
Majd keress egy normalis kerekparos felsot, olvasd el a leirasokat es a csodalkozason tul ... keress jobban fizeto allast, mert ez a lepukkant stilusu gondolkodas a kozepkorba vezet.
Baratilag mondtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!