Vettem 2 kerékpárt áruhitelre cetelemnél de meggondoltam magam és vissza sztornóznám lehetséges e?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 10:06
1/3 anonim válasza:
Basszus! Ők kérik a legtöbb kamatot. Ha határidőn belül, vagy, talán kimászhatsz belőle. Nézd meg a szerződést és cselekej azonnal!
2/3 A kérdező kommentje:
10 hónap kamatmentesre kértem rajta van szerződésen 14 napon belül elállhatok a szerződéstől csak nem tudom a kerékpárüzletben mitszólnak?
2013. szept. 2. 10:14
3/3 anonim válasza:
kis csacsi... a hitelszerződéstől állhatsz el, vagyis 14 napig van lehetőséged a bringák árát kifizetni a banknak, és akkor nem kell törlesztőket fizetned.
A boltosok leszarják, ők a pénzüket megkapták a banktól. A bringákat meg nem köteletek (nem is fogják) visszavenni. pénztártól való távozás után, ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!