Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Monti (dirt bike) vagy BMX?

Monti (dirt bike) vagy BMX?

Figyelt kérdés

Ugrálásra használnám !! meg a többire kp-vp,180-360 stb

Melyik jobb erre ??

2013. aug. 26. 21:38
 1/6 anonim válasza:
100%

hát csak erre nyilván egy béemiksz.

de ha egy pici távot is meg kell tenni, akkor a bmx-el besz*opod.bocsi a randa szóóóír:D

2013. aug. 26. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet a BMX-el is haladni, nekem 25-9-es hajtásom van és szerintem simán lehet vele haladni, és le is lehet ülni, leejtőn. Szerintem városban még gyorsabb is, mert a szegélyeket lehet bunnyzni, és mégse egy 20 kilós dologgal kell csinálni (monti), és ha jót veszel tönkretehetetlen.

Szerintem városba ezerszer inkább egy BMX, mint egy fixi vagy monti, de embere válogatja nyilván.

Egyébként az ilyen trükkök, mint a kp-vp-360 1-2 éves tapasztalatot simán megkövetelnek, ezért is vesznek a kissrácok rollert, mert most akarnak menők lenni, nem 1-2 év múlva.

Egyébként meg nem tudom mi az, hogy dirt bike.

2013. aug. 27. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgyis szokták mondani hogy dirt bike :) de én nemakarok menö lenni amúgy 14/f vagyok
2013. aug. 27. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ne mondja senki hogy ezekkel kényelmes haladni.

Szerintem tereptől függ, városban inkább a kisebb bmx.

2013. aug. 27. 22:57
 5/6 A kérdező kommentje:
de nekem sokan mondják hogy nemillik a bmx :)
2013. aug. 28. 10:15
 6/6 anonim válasza:
bmx mert az dirtre is alkalmas,sokkal konnyebb,kisebb a feleses eslye mert konnyen lelehet rola ugrani xd,sokkal elveztesebbek vele a trukok,nagyabol ennyi :)
2013. szept. 7. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!