Új hajtóműre nem jó a lánc?
Van egy 1x8 sebességes dirt bringám. Az hajtóműről szerintem csak le lett szedve 1-2 fogaskerék meg az első váltó. Nagyon kopott volt úgyhogy vettem egy újat. [link]
Tuti, hogy montihoz való nem ss-hez. 8 sebességessel kompatibilis. Vettem új 8 sebességes láncot is, ami a hátsó shimano fogassorhoz teljesen jól passzol de az új hajtóműre kicsi. Most vehetek új fogast hátra meg nagyobb láncot? -.-' Mi kompatibilis a linkelt hajtókarral?
nemtudsz nagyobb lancot, mert 6os 7es 8as lancoknak ugyanaz a merete...9es vekonyabb 10esrol meg 11esrol nem is beszelve...
sz.tem valamiert s.s tanyer kerult a hajtokarra...
szabvany lyukkoru, ezert helyedben vennek inkabb egy tanyert...soksebiset..akar hasznaltat is...
ugyertettem hogy tobbsebis tanyer, hogy egy 7-8 vagy akar 9es rendszerhez valo lanctanyer....
miert dobna le??? ha van hajtomunel lancfeszitod es rockringed akkor nem dobja, anelkul pedig tanyertol fuggetlenul is lefogja..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!