Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen dinamó jó egy országúti...

Orosz de jó!!!!! kérdése:

Milyen dinamó jó egy országúti biciklire?

Figyelt kérdés
Kb. 30km/h-val megyek. Ki kellene bírnia a hosszú távokat ezzel a sebességgel és nem égeti ki az 6V-os kislámpákat.

2013. aug. 10. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább semmilyen.

A hátsó lámpa nem kérdés, a jó villogók is napokon át mennek 2 AAA elemmel.

Az első lámpa már energiaigényesebb, pláne ha látni is akarsz vele. Én 2 db piaci ledes lámpával nyomom, 18650-es akkuval mennek. Erős fokozaton kimerülnek 1-2 óra alatt, félgázon meg több órát világítanak, és látni is velük.

És ezek körökkel jobban látszanak a szokvány dinamós cuccoknál. Persze küszködhetsz a zümmögő dinamóval, a kiégő izzókkal, nekem eszembe se jutna már :)

2013. aug. 10. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:

dinamó? minek az?

veszel egy olcsó villogó lámpát hátra, előre meg egy tölthető aksisat aminek marhanagy fénye van, és megoldottad a kérdést örökre

a ledek nem égnek ki, elemmel, akksival sokáig el vannak

a hátsót ha leejted 200ft-ért kapsz másikat, elöl meg legalább jól látsz, és téged is látnak

a dinamósnak a 6v-os égővel még csak megközelítőleg sincs fényereje, úgy 0-ra jó

2013. aug. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!