Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen összteleszkópos mtb-t...

Milyen összteleszkópos mtb-t érdemes venni?

Figyelt kérdés
Ár/érték arányban, újonnan 50e körül (ne oltsatok le)? Vagy használtan 30 körül milyen típusra érdemes vadászni? Olyan érdekelne, amelyiken a teleszkópok nem csak dísznek vannak.

2013. aug. 10. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Merida, KTM, Kellys, Trek, Cube. Ha ez van a vázon, nem lehet szar az összteleszkópos kerékpár.
2013. aug. 10. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:

50e-ért nem kapsz még egy normális teleszkópos vázat még használtan sem, nemhogy egy komplett biciklit.

Ezt a kérdést tényleg hetente felteszi valaki? És ezek mind lusták elolvasni a többi ugyanilyen kérdést?

2013. aug. 10. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:

gtx, alpha vagy hasonlo tescos szutyok....

50bol egy normalis tegot nem veszel...

2013. aug. 10. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezért kell márkás biciklit venni, azok rengeteg minőségellenőrzésen mentek keresztül és nem esnek szét az ember alatt, igaz, nem teszkós áruk van.
 5/13 anonim ***** válasza:
teg helyett tag akart lenni..XD
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De azt én is megkérdezném, hogy ha zavar valakit egy ilyen kérdés, akkor miért válaszol rá és miért nem ignorálja? (Olvasgattam hasonlókat, de szerettem volna az én szempontjaim szerinti választ kapni.)

Csak városi környezetben, a környéken szeretnék vele közlekedni, 5 km-es távokra, nem sport célokra (ennél messzebbre autózok). Azért akarok össztelósat, mert a régi merevvázas biciklimmel már 2 km után úgy érzem, mintha tökönrúgtak volna (pedig elvileg normális ülés van rajta).

Most komolyan 50 ezerig csak szétesős, egyszer használatos bringák vannak?

Szívesen vennék ilyen KTM és hasonlókat, csak előbb minimum egy lottó 4-es is kéne :)

Ez például milyen?:

[link]

Vagy ez?:

[link]

2013. aug. 10. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Csillapítás nélkül rosszabb, mint a merev. Nem a tököd fog fájni hanem mindened.

Ha meg már azzal érvelsz, hogy a te szempontjaid, akkor talán le kéne írni a kérdésbe és nem utólag odakarcolni.

2013. aug. 10. 19:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy sértődés lesz belőle, sajnálom. Ha tudsz segíteni, megköszönöm. De hasznos infó volt, amit írtál, mit gondolsz erről?:

[link]

Esetleg, ha ilyet vennék és még egy rúgós ülést is újítanék rá? Régen volt egy szimpla városi bringája az egyik ősömnek, azon volt olyan kényelmes, rúgós ülés, amire gondolok. Na azon nem volt tökönrúgás effektus, érezni lehetett, ahogy dolgoznak alatta a kis rúgók.

2013. aug. 10. 19:41
 9/13 A kérdező kommentje:

Vagy egy ilyen kiegészítőt telepítenék rá:

[link]

2013. aug. 10. 19:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem sértődés, hanem az van, hogy baromira nem írtad le először, hogy mi a fenét is akarsz. Utána meg még neked állt feljebb.
2013. aug. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!