Tudtok jó és olcsó kerékpár szervizt Bp-en?
Figyelt kérdés
Lágymányos 5-8 km-es körzetében kellene (jelenlegi állapotban ennyire vagyok hajlandó eltekerni a biciklit, kocsim nincs). Találtam pl ilyet: [link] de ez rettendően drága. 12 éves hauser bicikliről van szó. Ami kellene: bowdencsere (valszeg már elnyúlt, fék jó), váltó rendberakása (első váltó nem fix beállásos hanem "fokozatos", gyakorlatilag a középsőről nem tudom leváltani). Összesen 3000 Ft-om van rá, mert szakembernek kb fél óra lehet. (Sajna se szerszámom se hozzáértő ismerősöm nincs)2013. aug. 6. 02:19
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a testbike-ot ott lehet kerületen belül keresni szervízeket, boltokat.
2/5 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy mi a gondod a linkelt oldallal. Az ami neked kell ott 4000Ft + anyag.. Máshol sem lesz olcsóbb.
3/5 anonim válasza:
De miért nem kérdezed meg, hogy mindezt mennyiért csinálják meg?
4/5 anonim válasza:
Itt pont 3000 a tagdíj, legalább tanulsz is egy kicsit:
5/5 anonim válasza:
:))) ez milyen dolog? :))) majd a szaki-jani megmondja, hogy mennyi az annyi ... es, hogy valojaban mit kell csinalni a kerekparodon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!