Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Rendeltem OG Bike Shop-ból...

Rendeltem OG Bike Shop-ból pár napja de még semmi, mennyi időbe telik?

Figyelt kérdés
Rendeltem 1.-én egy markolatot személyes átvétellel, de az oldalon még mindig azt írja hogy "Feldolgozás alatt" ilyenkor mi van nincs raktáron? Telefonon szólnak majd hogy mikor lehet menni érte elvileg, minden nap várom a telefont de még semmi. Mennyi időt vesz ez igénybe, vagy mit lehet tenni?
2013. aug. 5. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
a markolatnál fel van tüntetve elvileg a beszerzési idő. Ha feldolgozás alatt van akkor még talán el sem jutottak a megrendelésedhez, de lehet hogy már csomagolják és a számlát írják!
2013. aug. 5. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Internetes rendeles, ha van raktaron, akkor azonnal atveheto, ha a bolt is rendeli, akkor nagyjabol 15 nap az atfutasi ido.

De!!! Most nyari szabadsagolasok vannak, ilyenkor az atfutasi ido egy kicsit meghosszabbodhat.

Szerintem nyugodtan erdeklodj telefonon.

2013. aug. 5. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, hát nem tudom hogy van-e raktáron a fb-s oldalukra tettek fel egy képet hogy érkezett nekik sok cucc volt köztük markolat is, de nem igazán tudom hogy akkor most mi van.
2013. aug. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!